Er zijn 10 belevingen die je kunt gaan zien. Je mag er vijf uitkiezen! Koop je kaartje(s) en selecteer per ronde één van jouw favorieten. De volgorde maakt op zich niets uit, maar op het kaartje hieronder kun je nog zien van waar naar waar je gaat.

Beleving donkerblauw

Who Am I

I am not a stranger to the dark

I am brave, I am bruised

I make no apologies

Beleving lichtblauw

Veranderlijk

Laat alle verwachtingen los en ervaar wat er gebeurt als je nieuwe kaders bedenkt. Jij zet de lijnen uit, zij kleuren daarbuiten. Jij daagt hen uit, zij verrassen jou. Eén ding is zeker: het resultaat is nooit tweemaal hetzelfde!

Beleving lichtgroen

De TijdverStrijker

Er was eens jij met velen, maar als jij als laatste overblijft…zie je dan alles nog zoals je in het begin deed? Ontbrand je met net zo veel passie?

Beleving geel

Once Upon A Time began a tale

Al eeuwenlang vertelt men verhalen. Mysterieuze, fantasierijke, dromerige, spannende, theatrale, adembenemende verhalen die je verbeelding prikkelen. Laat je spectaculair meevoeren in een wereld tussen werkelijkheid en fantasie!

Beleving rood

Ruis

We staan altijd aan en zijn overal. De hele tijd online, verbonden maar verdwaald, aanwezig maar afwezig, overal maar nergens tegelijk. Waar stop ik en begin jij?

Beleving donkergroen

Terug in de tijd?

Ga je mee terug in de tijd? Alles is inmiddels veranderd. Of toch niet? En wat is waar en wat is niet waar? Een interactieve ervaring neemt je mee op reis. Beleef, voel, lach en verwonder.

Beleving roze

Mesdames et Messieurs...

Welkom, komt u binnen! Laat u verrassen door de spectaculaire hoogstandjes van onze Chef de Partie. Een menu van internationale allure. Vol visuele kunstwerkjes, waarbij de bijzondere combinaties u om de oren vliegen.

Beleving bruin

Horen, Zien, Zwijgen

Je kunt verdwalen of je onderdompelen. Versteld staan, kopje ondergaan. Je poot stijf houden, niet van wijken weten. Verbaasd zijn, misschien overrompeld. Hartkloppingen krijgen, ademnood, Weg willen, zonder uitgang en dan… Verlost worden en opstijgen ’t zou zomaar kunnen.

Beleving Oranje

Sprook zonder woorden

Kruimel voor kruimel. Nootje voor noot. Spetter voor spetter. Verhaal zonder woord. Uit water geboren. Kluis in een kelder. In ‘t donker te horen. Kleuren kraakhelder. Een trap op naar licht. Verhaal wat ook leeg is. Aan jou toegedicht

Beleving paars

SWING

Wat zeur je nou toch?
De essentie der dingen … is lekker swingen